urednik.trebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

  • Lasta Promet
  • Pizzeria Mexico
  • Lasta Promet
  • Pizzeria Mexico

Društvo

Gužve na granici prema moru zadaju glavobolje trgovcima i taksistima

Gužve na graničnim prelazima prema moru i višečasovna čekanja osjetili su i trebinjski prodavci na pijacama, kojima je ovog ljeta sve manje kupaca iz Dubrovnika.

Kolone na GP Ivanica

Stalne mušterije zbog kilometarskih kolona na graničnom prelazu Brgat ovih vrelih julskih dana sve manje dolaze u Trebinje, gdje je nezaobilazna bila pijaca.

Rubrike: 

Na Tjentištu počinje OK fest

Na Tjentištu večeras počinje četvrti „Nektar“ OK fest, muzički festival jedinstven po prirodnom ambijentu u kom se održava, ali i po istorijskoj važnosti tog lokaliteta.

Svi smještajni kapaciteti Nacionalnog parka „Sutjeska“ su rezervisani, a kao i ranijih godina najveći broj posjetilaca smjestiće se u OK kamp.

Dosta posjetilaca potražiće privatni smještaj na Tjentištu, ali i u Foči, pa se i ove godine očekuje dolazak više hiljada mladih sa prostora nekadašnje Jugoslavije.

Rubrike: 

Trebinje:Udruženje "Nasljeđe" u susret Vidovdanu

U Crkvi Svetog cara Lazara u Trebinju, u krugu bivše kasarne, jutros je služena sveta liturgija i obilježena prva faza obnove hrama čime je Udruženje djece poginulih boraca "Nasljeđe" počelo obilježavanje Vidovdana, krsne slave Udruženja.

Trebinje - Crkva Svetog cara Lazara - Foto: SRNA

Liturgiju je služio sveštenik Nikola Јanković, a prisustvovao je veći broj članova Udruženja i odbora iz drugih gradova Srpske.

Rubrike: 

Neobično vozilo bajkera iz Trebinja: Trokolica od starih motora i auta

19 Jul 2017

Motor trotočkaš, kojeg ovog leta trebinjskim ulicama vozi Ranko Gudelj, postao je atrakcija za građane i turiste...

Hercegovka i Hindus vjenčali se u Trebinju

16 Jul 2017

Hercegovka Bojana Živak i Hindus Metju Kumar imali su u trebinjskom sabornom hramu pravo srpsko vjenčanje, gdje su ih...

Gužve na granici prema moru zadaju glavobolje trgovcima i taksistima

14 Jul 2017

Gužve na graničnim prelazima prema moru i višečasovna čekanja osjetili su i trebinjski prodavci na pijacama, kojima je...

Crnogorsko primorje i Trebinje suočeni s manjkom sezonskih radnika(VIDEO)

11 Jul 2017

Fali đaka po školama, a fali i konobara i kuvara. Bar tako kažu oni koji vape za kvalitetnom radnom snagom tog profila...

Na Tjentištu počinje OK fest

30 Jun 2017

Na Tjentištu večeras počinje četvrti „Nektar“ OK fest, muzički festival jedinstven po prirodnom ambijentu u kom se...

Trebinje:Udruženje "Nasljeđe" u susret Vidovdanu

24 Jun 2017

U Crkvi Svetog cara Lazara u Trebinju, u krugu bivše kasarne, jutros je služena sveta liturgija i obilježena prva faza...