redakcijatrebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

Delegacija Trebinja na sajmu u Tel Avivu

Delegacija Trebinja na sajmu u Tel Avivu

Na 25. Međunarodnom sajmu turizma IMTM 2019 (25th International Mediterranean Tourism Market), koji se danas i sutra održava u Tel Avivu, aktivno učestvuje i delegacija grada Trebinja.

 

 

Zahvaljujći Turističkoj organizaciji Republike Srpske (Visit Srpska) Grad Trebinje, kao najbrže rastuća turistička destinacija u Republici  Srpskoj, cjelokupanu  turističku ponuda predstaviće na ovom prestižnom sajmu. Poseban akcenat stavljen je na prezentaciju Harcegovacke kuće ( Herzeg House). Prezentacija Trebinja obavlja se putem promotivnih turističkih materijala prilagođenih tamošnjem tržištu na Hebrejskom jeziku.

 

 

Posjetioci sajma su turistički subjketi, predstavnici inostranih turističke agencije i tur-operateri, stručna javnost, novinari i predstavnici turističke industrije Izraela.

 

 

Predstavnici Trebinja na ovom sajmu su direktor Agrarnog fonda Grada Trebinja  Veselin Dutina i direktor JU Turistička organizacija Grada Trebinja Marko Radić.

 

 

Pored direktorice TORS-a Nade Jovanović i pomoćnika, u delegaciji Republike Srpske koja boravi u Izraelu su i Ministri u Vladi RS  Dragica Kovač,  Petar Đokić i  Zlatan Klokić sa svojim pomoćnicima, te profesori Arhitektinskog fakulteta u Banja Luci. Predstavnici Grada Trebinja su direktor Agrarnog Fonda Veselin Dutina i direktor TO Trebinje Marko Radić.

 

 

Veliku pomoć prilikom organizacije i učešća na sajmu dao je i Šef Predstavništva RS u Izraelu  Arie Livne.

 

 

 

Trebinja Danas