redakcijatrebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

  • Lasta Promet
  • Lasta Promet

FPM: Dodjela priznanja povodom Dana i slave fakulteta

FPM: Dodjela priznanja povodom Dana i slave fakulteta

Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje proslaviće 15. decembra krsnu slavu – Prepodobnog Jovana Damaskina i Dan fakulteta.

Tim povodom Fakultet će upriličiti svečanost na kojoj će biti organizovana i dodjela diploma i promocija diplomiranih inženjera i mastera Fakulteta.

Fakultet će dodijeliti priznanja institucijama i pojedincima koji su svojom podrškom značajno doprinijeli razvoju ove visokoškolske ustanove.

Odlukom Nastavno-naučnog vijeća Fakulteta za proizvodnju i menadžment Trebinje, nosioci ovogodišnje Plakete fakulteta su: Grad Trebinje, Policijska uprava Trebinje i „Svislajon“ Industrija alata Trebinje.

Zahvalnice Fakulteta ove godine biće dodjeljene: Udruženju studenata FPM–a Trebinje, RiTE Gacko, JU „Dom učenika“ Trebinje, dr Budimirki Marinović i Milijani Gotovini dipl. pravniku.

 

Kao i svake godine, Dekanova nagrada dodjeljuje se najboljem studentu Fakulteta za akademsku 2016/2017. godinu. Student IV godine studijskog programa Industrijsko inženjerstvo za energetiku, Nikolina Ćorić kao najbolji student Fakulteta, dobitnica je ovogodišnje Dekanove nagrade.

Radio Trebinje