redakcijatrebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

Letovi iz Banjaluke po promotivnoj cijeni od 9,99 evra

Letovi iz Banjaluke po promotivnoj cijeni od 9,99 evra

Izvršni direktor prodaje i marketinga avio-kompanije "Ryanair" za Evropu Ivana Hajns rekla je da ova kompanija pušta u prodaju karte iz Banjaluke od samo 9,99 evra za letove od novembra ove do januara naredne godine.

Zainteresovani putnici mogu rezervisati kartu do ponoći u četvrtak, 1. novembra, posredstvom sajta "www.rayanair.com", saopšteno je iz ove kompanije.

"Zadovoljni smo što možemo zvanično lansirati naše prve bh. letove sa tri nove banjalučke zimske rute u Brisel, Memingen i Stokholm. Klijenti i posjetioci u Republici Srpskoj i BiH mogu očekivati najniže cijene u Evropi prilikom ranih rezervacija za svoj odmor", rekla je Hajnsova.

Avio-kompanija "Ryanair" danas proslavlja prve letove u BiH linijom Stokholm-Banjaluka-Stokholm, koja je prva od tri nove zimske rute u ovoj godini.

Vršilac dužnosti generalnog direktora Međunarodnog aerodroma Banjaluka Duško Kovačević nije krio zadovoljstvo ostvarenom saradnjom sa kompanijom "Ryanair".

"Srećan sam što mogu sa građanima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine podijeliti vijesti o lansiranju prvih letova Rayanair-a sa Međunarodnog aerodroma Banjaluka. Ovaj istorijski momenat će olakšati našu komunikaciju sa Evropom i Svijetom, i imaće odličan uticaj na ekonomske trendove u našoj regiji, a i šire", rekao je Kovačević.

Ova linija će biti organizovana dva puta sedmično, kao i letovi za Brisel i Memingen.

BiH je 37. država u kojoj ova avio-kompanija počinje sa pružanjem usluga.

Nezavisne novine