Kupališna sezona na Akva parku počinje 15. juna, a od danas se možete prijaviti za kupovinu sezonske karte po specijalnom popustu od 50% koji traje do 20. juna, i obezbijediti ulaznicu za čitavo ljeto po cijeni od 150 KM.


Sezonska ulaznica podrazumijeva korištenje svih sadržaja u Akva parku, Dino parku i vanjskim i unutrašnjim dječjim igraonicama.
Nakon 20. juna cijena sezonske karte biće 300 KM, a popust će imati radnici kompanije Swisslion, kao i članovi njihove uže porodice - bračni drug i djeca, koji će sezonsku kartu moći da kupe za 250 KM.
Cijena cjelodnevne ulaznice za Akva park, Dino park i dječje igraonice ove sezone će biti 30 KM za sve građane i turiste, osim za radnike Swisslion i njihove porodice, koji će cjelodnevnu kartu plaćati 25 KM.
Posjetioci će ove godine imati mogućnost kupovine i poludnevnih karata za 15 KM.
Svi sadržaji besplatni su za djecu visine do 120 centimetara.
Cijena karte za posjetioce hotela SL Panorama iznosi 50 KM, a ona uključuje konzumaciju švedskog stola, jedno bezalkoholno piće, korišćenje kompletnog sadržaja Akva parka, Dino parka i dječije igraonice. Sve sotale konzumacije u hotelu se doplaćuju.
Organizovane grupe koje broje preko 100 članova ostvaruju 20 % popusta na cjelodnevnu kartu, a grupe od 50 članova imaće popust od 10% na cjelodnevnu ulaznicu.
Na poludnevne karte nema popusta.
Svi zainteresovani sezonske karte po specijalnom popustu mogu rezervisati na broj telefona 059/222-634 i 065/482-251 ili lično na biletarnici Grada sunca.
Korisnici sezonskih karata dužni su a prilikom dolaska u Akva park daju na uvid ličnu kartu.
Hecegovina press