redakcijatrebinjedanas@gmail.com
+387 66 416 300

ZLATNA PLAKETA GRADSKOJ IZBORNOJ KOMISIJI TREBINJE

ZLATNA PLAKETA GRADSKOJ IZBORNOJ KOMISIJI TREBINJE

Danas je u Sarajevu počela dvodnevna konferencija pod nazivom „Opši izbori 2018 - Izazovi izbornog procesa u Bosni i Hercegovini“, koju Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine organizuje uz podršku Misije OSCE-a u BiH i Vijeća Evrope.

 

 

Tim povodom Gradskoj izbornoj komisiji Trebinje dodijeljena je Zlatna plaketa za izuzetnu angažovanost i zakonitost u radu i vanredne napore u realizaciji izbornog procesa na području grada Trebinja. Odluku o dodijeli priznanja Gradskoj izbornoj komisiji Trebinje donijela je Centralna izborna komisija na 30. sjednici, održanoj 28.03.2019. godine, a na osnovu analize rada izborne administracije i prijedloga generalnog sekretara Sekretarijata Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine.

 

 

U ime Gradske izborne komisije Trebinje priznanje je preuzela Željka Ružić, predsjednica Gradske izborne komisije Trebinja.

 

 

„Centralna izborna komisija cijenila je i prepoznala izuzetan zakonit rada GIK-a prilikom provođenja izbora“, izjavila je za Trebinje Danas predsjednica Gradske izborne komisije Trebinje Željka Ružić

 

Trebinje Danas