U katedrali Rođenja blažene Djevice Marije božićnu misu danas je služio trebinjski župnik Ivo Šutalo, koji je vjernicima poželio da praznik rođenja Isusa Hrista provedu u miru i ljubavi prema bližnjima.




Šutalo je katolicima čestitao Božić, a svim drugim ljudima dobre volje poželio iskren Božiji blagoslov.
"Neka novorođeni Isus zaista donese svima obilje blagoslova Božijeg, obilje zajedničkog života, međusobnog poštovanja, da možemo živjeti i prihvatati se međusobno", rekao je Šutalo.
Božićnoj misi prisustvovali su i načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti grada Trebinja Zorana Milošević, kao i sveštenici Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske Aleksandar Ilić i Boris Banduka.
Grad Trebinje uputio je božićnu čestitku trebinjskom župniku don Ivi Šutalu, sugrađanima katoličke vjeroispovijesti i svim hrišćanima koji rođenje Hristovo slave po gregorijanskom kalendaru.
"Neka mir, radost i toplina ovog velikog praznika ispune vaša srca i domove i neka godina koja ja pred nama bude ljepša i uspješnija od prethodne", navodi se u čestitki gradonačelnika Trebinja Luke Petrovića, predsjednika Skupštine grada Dragoslava Banjka, zamjenika gradonačelnika Mirka Ćurića i potpredsjednika Skupštine Bojana Šapurića.
SRNA