Predstavnici tima WinBees posjetili su danas Gradsku upravu gdje su se sastali sa zamjenikom gradonačelnika Mirkom Ćurićem.



Na sastanku je razgovarano o dosadašnjim projektima WinBees tima, kao i o inovaciji TERMOS – KOŠNICA.



Termos-košnica mladog trebinjskog inovatora Dragana Spaića osvojila je prvo mjesto na takmičenju „Najbolja tehnološka inovacija“, koje 12. godinu zaredom organizuju Ministarstvo nauke i tehnologije Republike Srpske i Ministarstvo prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije.



Dragan, Maja i Obrad Spaić u narednom periodu planiraju pokretanje proizvodnje termos košnica, jer već postoji velika zainteresovanost za ovaj proizvod.

Zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić iskazao je zadovoljstvo posjetom uspješnih inovatra Gradu Trebinju. Ćurić je istakao će Gradska uprava pružiti punu podršku porodici Spaić za pokretanje sopstvenog biznisa i poželio da u narednom periodu realizuju što više ideja koje će biti najljepše ogledalo grada Trebinja.




Spaićeva inovacija prethodno je nagrađena sa tri zlatne, dvije bronzane medalje i specijalnom diplomom na međunarodnim sajmovima inovacija.


Trebinje Danas