Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović sastala se sa gradonačelnikom Trebinja Lukom Petrovićem i predstavnicima gradske vlasti.


Nakon toga, predsjednica Vlade razgovarala je i sa predstavnicima Udruženja porodica sa problemom steriliteta "Bebe" Trebinje.


Kako je planirano, Cvijanovićeva će posjetićti danas u Trebinju i lokaciju na kojoj se gradi zatvoreni olimpijski bazen.
U svojstvu potpredsjednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata Željka Cvijanović prisustvovaće i sastanku predstavnika vladajuće koalicije u Trebinju.
U infrastrukturne projekte na području grada Trebinja u posljednjih godinu i po dana uloženo je oko 20 miliona KM, rekao je Srni načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje grada Marko Rikalo.
Zahvaljujući Vladi Republike Srpske, preduzeću "Hidroelektrane na Trebišnjici" i budžetu Grada Trebinja provode se projekti rekonstrukcije puteva, vodosnabdjevanja, rasvjete, fekalne i oborniske kanalizacije, navodnjavanja, kao i projekti izgradnje i proširenja parkinga, pješačkih staza, izgradnje atletske staze na stadionu "Police"...
"Iz gradskog budžeta za ove projekte izdvojeno je oko osam miliona KM, dok su Vlada Srpske i HET izdvojili oko 12 miliona KM", istakao je Rikalo.
RTRS