Marko Anđelić (32) iz Trebinja poginuo je noćas u teškoj saobraćajnoj nesreći u trebinjskom naselju Mokri Dolovi, dok su dvije osobe teže povrijeđene, potvrđeno je u Policijskoj upravi Trebinje.


Portparol Policijske uprave Trebinje Siniša Jovanović rekao je da se saobraćajna nesreća dogodila 45 minuta poslije ponoći kada je automobil kojim je upravljao Anđelić sletio sa kolovoza.




– Do nesreće je došlo kada je vozilo „alfa romeo“ beogradskih registarskih oznaka kojim je upravljao stradali iz za sada nepoznatih razloga izletjelo s puta i udarilo u podzidu. U toku su kriminalističko-tehničke radnje kako bi se utvrdio uzrok nesreće – istakao je Vukanović.


Kako saznajemo, Marko je iz Beograda, gdje je živio i radio, a prije nekoliko dana došao je u svoj rodni kraj da se oženi.


Nakon svadbe koja je održana u jednom trebinjskom motelu, na izlazu iz grada prema Dubrovniku, nesrećni mladić je razvozio prijatelje.




Nesreća se dogodila noćas 40 minuta iza ponoći na novom kružnom toku u trebinjskom naselju Mokri Dolovi, kada je mladoženja, koji je upravljao automobilom „alfa romeo“ izletio s puta i udario u stijenu.


Kako Srpskainfo saznaje u bolnici Trebinje drugi mladić, koji je sjedio iza nastradalog Anđelića zadobio je prelom lijevog kuka, hospitalizovan je, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Djevojka koja je u udesu zadobila nagnječenja grudnog koša smještena je na intezivnu njegu trebinjske Bolnice i ona je, za sada, stabilno.


Treći povrijeđeni je, takođe, zadobio lakše povrede grudnog koša, dok se četvrta osoba iz automobila nije obratila ljekarima.


Policija je obavila uviđaj, na lice mjesta su izašli i trebinjski vatrogasci, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac.




Izvor: Srpskainfo