Na tekst pod nazivom Isključenja struje „po babu i po stričevima“ bilo je dosta vaših reakcija.

struja-komentari.jpg Svako je rekao šta misli, kao što smo mi napisali ono što znamo i što smo, novinarski, uradili onako kako smo smatrali da treba.

Nismo nikoga optužili niti prozvali osim što smo iznosili činjenice.

Ali, ono zbog čega se vraćamo na ovu temu jesu dva komentara koja su potpisana imenima osoba koje su zaposlene u MH ERS ZP „Elektro-Hercegovina“ a.d. Trebinje.komentar -struja.jpg

Naravno, možda nije riječ baš o tim licima, jer mi nemamo dokaz da iza imena stoje upravo ti ljudi, ali nas je to motivisalo da ponovo progovorimo o ovoj temi.




struja-komentar1.jpg

Svjesno u ovom tekstu ne iznosimo i ime onoga koji je komentar  napisao da opet ne bismo bili shvaćeni kao tendenciozni i bezobrazni , ali to lako možete da vidite ispod pomenutog teksta i teksta koji je naslovljen „Istina uz argumente“ .

Ukoliko u preduzeću „Elektro- Hercegovina“ imaju primjedbe na tekst onda je trebalo da se oglase drugačije.

Ozbiljna preduzeća, ukoliko smatraju da je nešto  na njihov račun  napisano  netačno, tendenciozno, bzobrazno, neobjektivno, neprofesionalno  ili, ne daj Bože, zlonamjerno, trebalo bi da se oglase zvaničnim saopštenjem u kojem bi naveli šta je to netačno i kako su to nepravedno okrivljeni , a ne da se dopisujemo putem komentara.

Ukoliko u preduzeću  ne postoji  PR služba ili nemaju iskustvo sa pisanjem saopštenja, o kome god da se radi, mogu da pošalju činjenice  na adresu našeg portala i mi ćemo to, naravno, objaviti.

Evo, mi postavljamo javno pitanja nadležnima u „Elektro-Hercegovini“ na koja  mogu da nam odgovore na naše adrese koje se nalaze u impresumu portala.

Dakle, zanima nas:

-Ko su najveći dužnici MH ERS ZP „Elektro-Hercegovina“ a.d. Trebinje i kolika su njihova dugovanja?

-Da li je sa njima napravljen reprogram duga i da li redovno izvršavaju te i prispjele tekuće obaveze?

-Da li se prema svima koji imaju dugovanja za utrošenu električnu energiju odnose na isti način ili ima povlaštenih kupaca kojima se , povremeno, „gleda kroz prste“?

Čim odgovori stignu na našu adresu mi ćemo ih objaviti.

Mi smo tu da govorimo argumentovanu istinu. Ukoliko pogriješimo priznaćemo to i javno se izviniti.