Izvršni direktor prodaje i marketinga avio-kompanije "Ryanair" za Evropu Ivana Hajns rekla je da ova kompanija pušta u prodaju karte iz Banjaluke od samo 9,99 evra za letove od novembra ove do januara naredne godine.


Zainteresovani putnici mogu rezervisati kartu do ponoći u četvrtak, 1. novembra, posredstvom sajta "www.rayanair.com", saopšteno je iz ove kompanije.
"Zadovoljni smo što možemo zvanično lansirati naše prve bh. letove sa tri nove banjalučke zimske rute u Brisel, Memingen i Stokholm. Klijenti i posjetioci u Republici Srpskoj i BiH mogu očekivati najniže cijene u Evropi prilikom ranih rezervacija za svoj odmor", rekla je Hajnsova.
Avio-kompanija "Ryanair" danas proslavlja prve letove u BiH linijom Stokholm-Banjaluka-Stokholm, koja je prva od tri nove zimske rute u ovoj godini.
Vršilac dužnosti generalnog direktora Međunarodnog aerodroma Banjaluka Duško Kovačević nije krio zadovoljstvo ostvarenom saradnjom sa kompanijom "Ryanair".
"Srećan sam što mogu sa građanima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine podijeliti vijesti o lansiranju prvih letova Rayanair-a sa Međunarodnog aerodroma Banjaluka. Ovaj istorijski momenat će olakšati našu komunikaciju sa Evropom i Svijetom, i imaće odličan uticaj na ekonomske trendove u našoj regiji, a i šire", rekao je Kovačević.
Ova linija će biti organizovana dva puta sedmično, kao i letovi za Brisel i Memingen.
BiH je 37. država u kojoj ova avio-kompanija počinje sa pružanjem usluga.
Nezavisne novine