Tijana Bošković i Uroš Kovačević izabrani su za najbolje srpske odbojkaše u godini na izmaku.


Novogodišnjem koktelu koji je u “Kraun plazi” organizovao OSS prisustvovale su brojne poznate zvanice. No, laureati nisu zbog klupskih obaveza, pa su se prisutnima obratili video porukama.




– Ova godina će ostati posebna. Ponosna sam na sve nas. Ova nagrada ne pripada samo meni, već cijelom kolektivu. Hvala i srećni Novogodišnji praznici – poručila je Bilećanka, koja se u 2018. sa “orlicama” okitila planetarnom titulom.


Uroš je blistao u reprezentativnom dresu, u kojem se, pak, morao zadovoljiti četvrtim mjestom na SP. Ipak, sa Trentinom je pokorio svijet.


– Pozdrav iz Trenta. Htio bih da se zahvalim na nagradi i srećni praznici – poručio je Kovačević.

Najbolja mlada odbojkašica je Sara Carić (Vizura), a najbolji mladi odbojkaš Luka Tadić (Crvena zvezda). Iznenađenja nije bilo u izboru najboljeg trenera. Nagrada je otišla u ruke selektora odbojkašica Zorana Terzića.




– Hvala Savezu. Zahvalio bih se i svima koji su pomogli da dobijem ovo priznanje nagradu. Prije svega, stručnom štabu, a onda i svima ostalima, između ostalog, mojim damama. Želim vam sve najbolje u Novoj godini – izjavio je Terzić.


Izvor: Srpska Cafe