Policija provjerava informacije iz medija u vezi sa neovlašćenim ulaskom u prostorije Mjesne zajednicu Lastva, a iz do sada prikupljenih saznanja – utvrđeno je da niko u Gradskoj upravi Trebinje nije dao ključ za ulazak u ove prostorije, potvrđeno je za Radio Trebinje u Policijskoj upravi.




Iz Odjeljenja za opštu upravu Grada Trebinja ranije je saopšteno da je 4. februara „kandidat za gradonačelnika koalicije PDP-SDS g-din Saša Borjan zajedno sa predsjednikom GO PDP-a Trebinje g-dinom Ljubišom Krunićem i još pet simpatizera neovlašćeno ušao u prostorije MZ Lastva i održao javnu tribinu“, te da su prijavu o ovom slučaju zaprimili od stanovnika ove mjesne zajednice.

Iz trebinjskog PDP su u saopštenju naveli da je „nadležno lice iz MZ Lastva otključalo vrata prostorije“ za održavanje javne tribine koalicije „Trebinje zaslužuje bolje“.


„Iz do sada prikupljenih saznanja, utvrdili smo da niko u Gradskoj upravi Trebinje nije dao ključ da se uđe u prostorije mjesne zajednice Lastva. Policijski službenici PS Trebinje nastavljaju dalji rad na prikupljanju određenih informacija u vezi sa navedenim događajem, o čemu ćemo naknadno dati saopštenje“, kazao je za Radio Trebinje Bojan Okuka, zamjenik komandira Policijske stanice Trebinje.


Izvor: Radio Trebinje