Izvještaj o radu u proteklom periodu, održavanje izbora po mjesnim odborima i aktuelna boračka problematika, bili su u centru pažnje današnje skupštine Boračke organizacije Trebinje.




Predsjednik Skupštine Gradske boračke organizacije Pero Mišeljić istakao je da je izvještaj o radu jednoglasno usvojen, ali nisu uskladili statut sa statutom Boračke organizacije RS jer, zbog opravdanih izostanaka, nije bila prisutna neophodna dvotrećinska većina.


„Ubijeđen sam da ćemo Statut uskladiti već na narednoj skupštini. Danas smo donijeli odluku o o raspisivanju izbora po mjesnim odborima koji moraju biti održani do 31. marta. Nakon toga uslijediće i izbori za Skupštinu i ostale organe Gradske boračke organizacije Trebinje“, rekao je Mišeljić.

Predsjednik Skupštine grada Trebinja Dragoslav Banjak izrazio je zadovoljstvo što je, kako je rekao, čuo manje kritike prema organima gradske uprave – što znači da su potezi Grada Trebinja naišli na podršku boraca.


„Vjerujem da borci Trebinja to prepoznaju i cijene. Svjestan sam svakako da je podrška daleko ispod one koju borci zaslužuju, ali će Trebinje i u narednom periodu pomagati borce“, rekao je Banjak.


Izvor: Radio Trebinje