Turistička organizacija Grada Trebinja i Turističko-rekreativni centar „Grad sunca“ učestvovaće na međunarodnom sajmu turizma – „30th Natour Alpe-Adria tourism fair“, koji će od 30. januara do 2. februara biti održan u Ljubljani.




Biće ovo odlična prilika da se tržištu Republike Slovenije, ali i brojnim inostranim turističkim agencijama, tur-operaterima i ostalim akterima iz sfere turizma predstavi cjelokupna turistička ponuda Trebinja sa naglaskom na aktivni odmor, aktivnosti u prirodi i avanturizam, dok će Turističko-rekreativni centar „Grad sunca“ kao jedan od lidera turističke privrede Trebinja subjketima predstaviti svoju bogatu i raznoliku turističko – sportsku ponudu i prateće sadržaje za rekreativce.


Nastup na ovom prestižnom turističkom sajmu koji slovi za jedan od najvažnijih, koji su specijalizovani za avanturizam, aktivni odmor, aktivnosti u prirodi, adrenalinske sadržaje i sportsko-rekreativnu ponudu biće realizovan u saradnji sa Turističkom organizacijom Republike Srpske (TORS) koja je obezbijedila promotivni štand za sve zainteresovane nosioce turističke ponude Republike Srpske.



Izvor: Radio Trebinje