Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković tokom radne posjetu Trebinju sastao se sa rukovodstvima Hidroelektrana na Trebišnjici i Hidroelektrane Dabar.




U 11.00 časova Višković će na radnom doručku razgovarati sa privrednicima grada Trebinja. Nakon sastanka u zgradi Elektroprivrede Republike Srpske u Trebinju biće objavljeno saopštenje.


Višković će u 13.00 časova u trebinjskom Kulturnom centru prisustvovati prezentaciji „Idejno rješenje spomen-sela u Mrkonjićima“ koja će biti održana u okviru 6. naučnog skupa „Teologija u javnoj sferi“.

Premijer Republike Srpske razgovaraće i sa rukovodstvom trebinjskog građevinskog preduzeća Herc gradnja. Nakon sastanka, koji će biti održan u upravi preduzeća u 13.30 časova, planirane su izjave za novinare.


Višković će se u 15.15 časova sastati sa Njegovim preosveštenstvom vladikom zahumsko-hercegovačkim i primorskim Dimitrijem.




Nakon sastanka u zgradi Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske predviđene su izjave za novinare.


Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković je radnu posjetu Trebinju započeo sastankom sa zamjenikom gradonačelnika Mirkom Ćurićem i saradnicima, kao i sa sa članovima Gradskog savjeta Grada Trebinja.


Izvor: Radio Trebinje